H&S breidt verder uit in Amsterdam met de veilingpraktijk van Isabelle Balvert

Hermans & Schuttevaer Notarissen breidt per 1 november verder uit in Amsterdam met de veilingpraktijk van Isabelle Balvert

1 november 2021

Er is alweer nieuws. Isabelle Balvert, notaris commercieel vastgoed met specialisatie veilingen heeft per vandaag de overstap gemaakt naar Hermans & Schuttevaer Notarissen. Isabelle was hiervoor notaris bij CMS.

De overstap naar Hermans & Schuttevaer

“We kwamen in contact met elkaar. CMS heeft al jarenlang een mooie veilingpraktijk maar wilde meer focus op andere gebieden. Dit zou voor ons beiden wel eens een win-win situatie kunnen betekenen. De gesprekken volgden en we werden het snel met CMS en Isabelle eens”, zo vertelt Jean-Paul Bolhaar, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Hermans & Schuttevaer en notaris commercieel vastgoed in Amsterdam. “Met deze stap versterken we wederom onze positie in Amsterdam. Kantoor Amsterdam zal daarom ook fysiek verder uitbreiden zodat we onze cliënten beter kunnen ontvangen en meer ruimte kunnen bieden aan onze medewerkers. We hebben een flinke ruimte bij gehuurd. De vestiging Amsterdam verdubbelt in het aantal vierkante meters”.

“CMS heeft al jarenlang een mooie veilingpraktijk maar wilde meer focus op andere gebieden. Dit zou voor ons beiden wel eens een win-win situatie kunnen betekenen.”

— Jean-Paul Bolhaar, voorzitter Dagelijks Bestuur en notaris commercieel vastgoed in Amsterdam

Grote speler

Hermans en Schuttevaer is een grote speler in Nederland op notarieel gebied. Het behoort tot de grootste zelfstandige notariskantoren in Nederland. “Doordat wij alle specialisaties in huis hebben kunnen wij naast grote commerciële vastgoedprojecten en overnames ook de CEO die net een grote vastgoedtransactie gedaan heeft helpen met de aankoop van zijn woning of met de overdracht van vermogen aan zijn kinderen.”

Samen verder bouwen

Isabelle Balvert vertelt: “Ik ben langjarig verbonden geweest aan CMS en heb daar altijd met enorm veel plezier gewerkt. Hermans en Schuttevaer kende ik nog vanuit de tijd dat ik in Utrecht notaris was bij CMS. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s bij Hermans en Schuttevaer verder te bouwen aan de verdere groei van de praktijk. Ik ben blij dat dit proces zo prettig is verlopen en dat we de veilingpraktijk geruisloos kunnen voortzetten. Dat is goed voor mijn cliënten en de medewerkers die meegaan.” Isabelle gaat zich samen met haar team vestigen in ons kantoor in Amsterdam.

“Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s bij Hermans en Schuttevaer verder te bouwen aan de verdere groei van de praktijk.”

— Isabelle Balvert, notaris commercieel vastgoed in Amsterdam

Aantrekkelijk werkgever

Jean-Paul Bolhaar vertelt verder: “We kunnen inmiddels stellen dat we in Amsterdam een mooie en stevige vestiging hebben. Hierdoor zijn we aantrekkelijk voor (toekomstige) werknemers, mede omdat we in twee grote steden een vestiging hebben. Er valt veel te kiezen. De toekomst ziet er goed uit!”

Team commercieel vastgoed met specialisatie veilingen

Isabelle Balvert Hermans & Schuttevaer Notarissen Veilingpraktijk

Isabelle Balvert

Notaris
Ton Bos Hermans & Schuttevaer Notarissen Veilingpraktijk

Ton Bos

Notarisklerk
Bianca de Groot Hermans & Schuttevaer Notarissen Veilingpraktijk

Bianca de Groot

Notarisklerk
Isabelle van Kuilenburg Hermans & Schuttevaer Notarissen Veilingpraktijk

Isabelle van Kuilenburg

Juridisch Medewerker
Edith Hulshof-Verdult Hermans & Schuttevaer Notarissen Veilingpraktijk

Edith Hulshof-Verdult

Juridisch Medewerker
Brigitte Beuckens-Lasner Hermans & Schuttevaer Notarissen Veilingpraktijk

Brigitte Beuckens-Lasner

Juridisch Medewerker