Cees-Daas

Cees Daas

Directeur bedrijfsvoering

Cees’ achtergrond

Wij zorgen ervoor dat alle ondersteunende werkzaamheden van Hermans & Schuttevaer Notarissen zo soepel mogelijk verlopen, zodat alle notarissen en hun (juridisch) ondersteuners zich kunnen focussen op het leveren van goede diensten aan onze klanten. Onder deze ondersteunende werkzaamheden vallen financiële administratie, marketing en communicatie, personeel en organisatie, ICT en facilitaire dienstverlening. Naast mijn managementverantwoordelijkheden draag ik bij aan organisatieontwikkeling en – beleid, ik adviseer daarbij het Dagelijks Bestuur en overige aandeelhouders.

Ik draag hieraan bij door goed te luisteren, te overleggen en besluiten te nemen. Ik leg op creatieve wijze verbindingen die soms niet direct voor de hand liggen, ben altijd op zoek naar bijzondere samenwerkingsverbanden en weet zo mensen te verrassen, enthousiasmeren en inspireren. Daarbij komt mijn werkervaring bij zowel grote als kleinere bedrijven goed van pas.

Het fijne aan Hermans & Schuttevaer Notarissen vind ik dat we allemaal betrokken zijn bij zowel de klanten als bij elkaar. Ik bemerk een enorme drive om het graag “meer dan goed” te doen en dat past bij mij.

Naast van mijn werk bij Hermans & Schuttevaer Notarissen hou ik van reizen maken met mijn vrouw en dochter, golfen, wielrennen, tennissen en koken.

Contact

Locatie: Utrecht