KANDIDAAT-NOTARIS FAMILIERECHT

SENIOR | UTRECHT

Ben jij klantgericht, ervaren in het familierecht en heb je oog voor de cliënt en haar belangen? Dan ben jij de kandidaat-notaris familierecht die wij zoeken.

Binnen onze familierechtpraktijk hebben we veel verschillende klanten. We werken voor en met vermogende particulieren en familiebedrijven, maar ook met startende jonge gezinnen. Akten worden getekend op kantoor, maar ook online. Kortom, onze praktijk is breed en divers, waarin zowel op hoog niveau wordt geadviseerd als ook wordt geïnnoveerd.

Hermans & Schuttevaer is een kantoor – van notarissen, adviseurs en mediators – dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. Met bijna 80 mensen vormen we een hecht team, verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. We werken graag op een informele manier met elkaar samen. De dossiers en thema’s zijn altijd interessant en relevant. We zijn werklustig met ruimte voor ontspanning. Zo eten we elke dag samen met een luxe lunch verzorgd door kantoor en is er ruimte om je collega’s uit te dagen voor een leuk gezelschapsspel. Of speel je liever een potje karaoke op de vrijdagmiddag borrel? Elk jaar hebben we meerdere gezellige kantooruitjes zoals een cocktail workshop, wijnproeverij of bootje varen.

WAT GA JE CONCREET BIJ ONS DOEN?

Als kandidaat-notaris ga je direct meedraaien in het team familierecht. Door de korte lijnen binnen de organisatie sta je dichtbij de cliënt. Je gaat snel zelfstandig dossiers behandelen en besprekingen voeren en je krijgt de kans om een eigen praktijk op te bouwen met eigen cliënten en zaken.

WIE ZIJN JOUW COLLEGA'S?

We zijn een team van ongeveer 75 mensen en werken op informele manier met elkaar samen vanuit onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. Je wordt als nieuwe collega onderdeel van een gemotiveerd team. Dit alles gaat gecombineerd met interessante dossiers, hard werken en elke vrijdagmiddag een borrel. Uiteraard houden we de Corona richtlijnen hierbij in acht.

WIJ WORDEN HEEL BLIJ ALS...

  • Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als kandidaat-notaris in de familierechtpraktijk;

  • Je waarnemingsbevoegd bent;

  • Je analytisch sterk bent;

  • Je goed in teamverband kunt werken;

  • Je beschikt over een flexibele, klantgerichte en commerciële hands-on instelling;

  • Je communicatief vaardig bent;

  • Je initiatief toont.

MEREL DEELT HIER HAAR ERVARINGEN

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Klik op de “Solliciteer”-knop en kom bij ons solliciteren. We leren jou graag kennen.

JIJ KOMT STRAKS BIJ ONS WERKEN. DAN ZORGEN WIJ GOED VOOR JOU!

Zowel in Utrecht als in Amsterdam hebben wij een mooi pand op een goed bereikbare locatie. Wij bieden je een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen en wij dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Je komt bij ons in een enthousiast team te werken waar je veel zelfstandigheid krijgt. Op ons kantoor heerst een vriendschappelijke sfeer. Met elkaar zorgen we goed voor onze cliënten én voor elkaar. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en we bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.