KANDIDAAT-NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT

JUNIOR | UTRECHT EN AMSTERDAM

Hermans & Schuttevaer is een kantoor – van notarissen, adviseurs en mediators – dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. Met bijna 80 mensen vormen we een hecht team, verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. We werken graag op een informele manier met elkaar samen. De dossiers en thema’s zijn altijd interessant en relevant. We zijn werklustig met ruimte voor ontspanning. Zo eten we elke dag samen met een luxe lunch verzorgd door kantoor en is er ruimte om je collega’s uit te dagen voor een leuk gezelschapsspel. Of speel je liever een potje karaoke op de vrijdagmiddag borrel? Elk jaar hebben we meerdere gezellige kantooruitjes zoals een cocktail workshop, wijnproeverij of bootje varen.

Binnen onze afdeling ondernemingsrecht in Utrecht bestaande uit notarissen, kandidaat-notarissen en ondersteuners werken we voor mkb ondernemingen, familiebedrijven en grote nationale en internationale bedrijven. Daarnaast verrichten we ook werkzaamheden voor instellingen en bedrijven in de non profit sector (zorg, goede doelen en onderwijs) en voor starters en zzp-ers. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het regelen van herstructureringen, overnames, private equity, anonimisering van vermogen en advisering op diverse terreinen van het ondernemingsrecht. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden maken we waar mogelijk ook gebruik van online producten. Kortom, wij hebben een diverse praktijk, waarin op hoog niveau op het gebied van ondernemingsrecht wordt geadviseerd en waarin we veel aandacht besteden aan de innovatie van onze producten.

WAT GA JE CONCREET BIJ ONS DOEN ALS KANDIDAAT-NOTARIS?

Als kandidaat-notaris ben je onder meer betrokken bij advisering op het gebied van ondernemingsrecht en het opstellen van notariële producten en denk je actief mee met cliënten. Je hebt daarbij rechtstreeks contact met cliënten, bedrijfsjuristen en andere tussenpersonen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team, maar waar nodig ook met andere afdelingen. Een ervaren (kandidaat-)notaris zorgt voor je begeleiding.

WIE ZIJN JOUW COLLEGA'S?

Wij zijn een kantoor dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. We zijn een hecht team van ongeveer 75 mensen verdeeld over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. We werken op een informele manier met elkaar samen. Bij ons geen u, maar je en jij. En dit alles gaat gecombineerd met interessante dossiers, hard werken en elke vrijdagmiddag een borrel.

WIJ WORDEN HEEL BLIJ ALS...

  • je een master notarieel recht hebt;
  • je beschikbaar bent voor 32-40 uur per week;
  • je flexibel bent om op onze vestiging in Utrecht en Amsterdam aan de slag te gaan;
  • je goed in teamverband kan werken;
  • je bent als kandidaat-notaris collegiaal en hebt gevoel voor commercie;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en initiatief toont;
  • je analytisch sterk bent.

MEREL DEELT HIER HAAR ERVARINGEN

HERKEN JIJ JEZELF IN DE VACATURE KANDIDAAT-NOTARIS?

Klik op de “Solliciteer”-knop en kom bij ons solliciteren. We leren jou graag kennen.

JIJ KOMT STRAKS BIJ ONS WERKEN. DAN ZORGEN WIJ GOED VOOR JOU!

Zowel in Utrecht als in Amsterdam hebben wij een gaaf pand en word je als nieuwe collega onderdeel van een gemotiveerd team. Op ons kantoor heerst een vriendschappelijke sfeer. Met elkaar zorgen we goed voor onze cliënten én voor elkaar. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en we bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Beide vestigingen van ons kantoor liggen op een mooie locatie met leuke winkels en restaurantjes vlak in de buurt en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.