KANDIDAAT-NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT

SENIOR | UTRECHT / AMSTERDAM

Hermans & Schuttevaer is een kantoor – van notarissen, adviseurs en mediators – dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. Met bijna 80 mensen vormen we een hecht team, verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. We werken graag op een informele manier met elkaar samen. De dossiers en thema’s zijn altijd interessant en relevant. We zijn werklustig met ruimte voor ontspanning. Zo eten we elke dag samen met een luxe lunch verzorgd door kantoor en is er ruimte om je collega’s uit te dagen voor een leuk gezelschapsspel. Of speel je liever een potje karaoke op de vrijdagmiddag borrel? Elk jaar hebben we meerdere gezellige kantooruitjes zoals een cocktail workshop, wijnproeverij of bootje varen.

Binnen onze sectie ondernemingsrecht in Utrecht werken we voor mkb ondernemingen, familiebedrijven en grote nationale en internationale bedrijven. Daarnaast verrichten we ook werkzaamheden voor instellingen en bedrijven in de non profit sector (zorg, goede doelen en onderwijs) en voor starters en zzp-ers. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het regelen van herstructureringen, overnames, private equity, anonimisering van vermogen en advisering op diverse terreinen van het ondernemingsrecht. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden maken we waar mogelijk ook gebruik van online producten. Kortom, wij hebben een diverse praktijk, waarin op hoog niveau op het gebied van ondernemingsrecht wordt geadviseerd en waarin we veel aandacht besteden aan de innovatie van onze producten.

WAT GA JE CONCREET BIJ ONS DOEN?

Als kandidaat-notaris ben je onder meer betrokken bij advisering op het gebied van ondernemingsrecht en het opstellen van notariële producten en denk je actief mee met cliënten. Je hebt daarbij rechtstreeks contact met cliënten, bedrijfsjuristen en andere tussenpersonen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team, maar waar nodig ook met andere secties. Een ervaren (kandidaat-)notaris zorgt voor je begeleiding.

WIE ZIJN JOUW COLLEGA'S?

We zijn een team van ongeveer 75 mensen en werken op informele manier met elkaar samen vanuit onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. Je wordt als nieuwe collega onderdeel van een gemotiveerd team. Dit alles gaat gecombineerd met interessante dossiers, hard werken en elke vrijdagmiddag een borrel. Uiteraard houden we de Corona richtlijnen hierbij in acht.

WIJ WORDEN HEEL BLIJ ALS...

  • je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als kandidaat-notaris binnen ondernemingsrecht;

  • je waarnemingsbevoegd bent;

  • je analytisch sterk bent;

  • je goed in teamverband kunt werken;

  • je collegiaal en hands-on bent;

  • je beschikt over een commerciële en dienstverlenende instelling;

  • je communicatief vaardig bent;

  • je initiatief toont.

MEREL DEELT HIER HAAR ERVARINGEN

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Klik op de “Solliciteer”-knop en kom bij ons solliciteren. We leren jou graag kennen.

JIJ KOMT STRAKS BIJ ONS WERKEN. DAN ZORGEN WIJ GOED VOOR JOU!

Zowel in Utrecht als in Amsterdam hebben wij een mooi pand op een goed bereikbare locatie. Wij bieden je een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen en wij dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Je komt bij ons in een enthousiast team te werken waar je veel zelfstandigheid krijgt. Op ons kantoor heerst een vriendschappelijke sfeer. Met elkaar zorgen we goed voor onze cliënten én voor elkaar. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en we bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.