VACATURE KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED

MEDIOR | UTRECHT

WAT WERKEN BIJ ONS ZO LEUK MAAKT?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je zin om bij ons kantoor als kandidaat-notaris aan het werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze afdeling vastgoed hebben wij een vacature voor een ervaren (medior) kandidaat-notaris met drie tot vijf jaar werkervaring.

Binnen onze vastgoedpraktijk hebben we veel expertise op het gebied van projectontwikkeling en de particuliere en commerciële transactiepraktijk. Wij hebben een grote adviespraktijk waarin op hoog niveau wordt geadviseerd op het gebied van commercieel vastgoed.

WAT GA JE CONCREET BIJ ONS DOEN?

  • Als kandidaat-notaris ben je betrokken bij diverse transacties en denk je actief mee met onze cliënten;

  • Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team, maar waar nodig ook met andere afdelingen;

  • Je biedt cliënten snelle, creatieve en pragmatische oplossingen waarbij alle aspecten van de transactie worden geanalyseerd en meegenomen;

  • Een ervaren (kandidaat)notaris zorgt voor je begeleiding.

WIE ZIJN JOUW COLLEGA'S?

Wij zijn een kantoor dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. We zijn een hecht team van ongeveer 75 mensen verdeeld over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. We werken op een informele manier met elkaar samen. Bij ons geen u, maar je en jij. En dit alles gaat gecombineerd met interessante dossiers, hard werken en elke vrijdagmiddag een borrel.

WAAROM HEBBEN WE JOU NODIG?

Wij willen onze cliënten goed van dienst zijn, wat betekent dat wij een diversiteit aan kennis en kunde in huis nodig hebben om dit te verwezenlijken. Jouw toevoeging aan ons vastgoed-team levert naast uitbreiding ook een bijdrage aan de ontwikkeling en groei van Hermans & Schuttevaer Notarissen.

WIJ WORDEN HEEL BLIJ ALS...

  • Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als kandidaat-notaris vastgoed;

  • Je (bijna) waarnemingsbevoegd bent;

  • Je fulltime beschikbaar bent (32 uur is bespreekbaar);

  • Je goed in teamverband kunt werken;

  • Je collegiaal bent en gevoel hebt voor commercie;

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en initiatief toont.

MEREL DEELT HIER HAAR ERVARINGEN

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Klik op de “Solliciteer”-knop en kom bij ons solliciteren. We leren jou graag kennen.

JIJ KOMT STRAKS BIJ ONS WERKEN. DAN ZORGEN WIJ GOED VOOR JOU!

Zowel in Utrecht als in Amsterdam hebben wij een gaaf pand en word je als nieuwe collega onderdeel van een gemotiveerd team. Op ons kantoor heerst een vriendschappelijke sfeer. Met elkaar zorgen we goed voor onze cliënten én voor elkaar. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en we bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Beide vestigingen van ons kantoor liggen op een mooie locatie met leuke winkels en restaurantjes vlak in de buurt en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.