IsabelleBalvert

Isabelle Balvert

Notaris
Commercieel Vastgoed

Isabelle’s achtergrond

Vanaf 1998 ben ik als (kandidaat-) notaris werkzaam geweest bij Trenité van Doorne, Landwell en Van Doorne. In 2012 werd ik benoemd tot notaris bij CMS. Door de jaren heen heb ik tal van bedrijven en organisaties mogen ondersteunen en adviseren op het gebied van zowel corporate als real estate vraagstukken. Vraagstukken die veelal complex van aard zijn, de grenzen van de traditionele rechtsgebieden overstijgen en waarvoor specialistische en brede vaardigheden benodigd zijn, is het soort uitdaging waar ik me in thuis voel.

Als vastgoednotaris bij Hermans & Schuttevaer ligt mijn focus op (commerciële) vastgoedtrans-acties, het vestigen van zekerheden en projectontwikkeling. Ik adviseer woningcorporaties, projectontwikkelaars, financiële instellingen, beleggers, overheden en semioverheidsbedrijven onder meer bij het opstellen van overeenkomsten en notariële akten (onder andere koopovereenkomsten, leverings- en splitsingsakten, hypotheekakten, erfpachtakten en opstalakten) en Due Diligence processen. Voorts ben ik gespecialiseerd in verkopen bij inschrijving en (executie)veilingen.

In 2005 heb ik cum laude de post doctorale specialisatieopleiding Onroerend Goed aan de Grotius Academie afgerond. Als voorzitter van de Nederlandse Vastgoed Sociëteit Amsterdam (NVA), een netwerk van vooraanstaande professionals uit verschillende geledingen van de vastgoedsector in de Randstad, draag ik middels het organiseren van bijeenkomsten bij aan nieuwe inzichten en verbreding van perspectieven wat betreft de vastgoedmarkt.

Contact

Telefoon: +31 (0)85 0810 891

Email: veilingen@herschut.nl

Locatie: Amsterdam