ONZE VASTGOEDPRAKTIJK

In het kort

Binnen onze vastgoedpraktijk hebben we veel expertise op het gebied van projectontwikkeling en de particuliere en commerciële transactiepraktijk. Ons team particulier vastgoed beschikt over een grote capaciteit voor het snel uitponden van bouwprojecten.

Daarnaast heeft het team commercieel vastgoed de vastgoed-praktijk inmiddels weten uit te bouwen naar een grote adviespraktijk waarin op hoog niveau wordt geadviseerd op het gebied van commercieel vastgoed. Om je een idee te geven welke projecten wij hebben geadviseerd, hieronder een greep uit onze recente vastgoedprojecten.

PARTIJADVISEUR COMMERCIEEL VASTGOED

IN HET KORT

Wij bieden cliënten snelle, creatieve en pragmatische oplossingen waarbij alle aspecten van de transactie (zoals de juridische, financiële en fiscale aspecten) worden geanalyseerd en meegenomen. In deze adviespraktijk treden wij geregeld op als partijadviseur.

Onze ervaring als notaris is daarbij van grote meerwaarde. Vanuit die ervaring kennen wij namelijk de belangen van alle bij vastgoedtransacties betrokken partijen, wat cruciaal is voor een goede advisering.