WAT IS EEN LEGALISATIE

Legalisatie is nodig wanneer een notaris of een instantie heeft gevraagd om je handtekening onder een bepaald document te laten legaliseren. Dit kun je door ieder willekeurige notaris laten doen. De notaris stelt dan vast dat jij het betreffende document zelf hebt ondertekend.

Hierdoor is er zekerheid dat de door jou gezette handtekening op het document (meestal een volmacht of een verklaring) daadwerkelijk jouw handtekening is. Het betreffende document onderteken je in het bijzijn van notaris of een medewerker van het notariskantoor, dus niet van tevoren!

ONZE WERKWIJZE

Je kunt je handtekening legaliseren door met de door jou ontvangen volmacht of verklaring naar ons kantoor te komen. Maak voor het legaliseren van je document een afspraak via +31 (0) 85 0810 810.

Bij het telefonisch maken van de afspraak informeren we je verder over de procedure en de kosten. De legalisatie van een handtekening op een door ons kantoor opgesteld document is kosteloos.

KOSTEN

Voor bedrijven en andere organisaties verzorgen wij vaak legalisaties, al dan niet met een bevoegdheidsverklaring (apostille). De tarieven zijn afhankelijk van de verlangde werkzaamheden. De legalisatie van een handtekening op een door ons kantoor opgesteld document is kosteloos.

TEAM

Legalisatie

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons team dat de zakelijke legalisaties afhandelt.

Jolanda van Kleef

Assistent kantoormanager
Utrecht

Lilian Dijkema

Juridisch medewerker Ondernemingsrecht
Utrecht