Sabina-van-Suijdam-

Nieuwe Merger & Acquisition sectie op kantoor Amsterdam

Per 1 maart breidt H&S zijn kantoor uit met de Corporate Merger & Acquisition praktijk van Sabine van Suijdam

1 maart 2021

Nog maar een jaar geleden opende Hermans & Schuttevaer Notarissen haar deuren in Amsterdam aan de Jozef Israëlskade 46-48. “Dat was voor ons een logische volgende stap”, zo vertelt Jean-Paul Bolhaar, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Hermans & Schuttevaer en notaris commercieel vastgoed in Amsterdam. “Met name op het gebied van commercieel vastgoed zaten we al veel in en om Amsterdam en we merkten dat het een meerwaarde zou zijn om ons daar ook fysiek te vestigen”.

Merger & Acquisition

Hermans en Schuttevaer is een grote speler in Nederland op notarieel gebied. Het behoort tot de grootste zelfstandige notariskantoren in Nederland. “Doordat wij alle specialisaties in huis hebben kunnen wij ook de CEO die net een grote vastgoedtransactie gedaan heeft helpen met de aankoop van zijn woning of met de overdracht van vermogen aan zijn kinderen. In Amsterdam wilden we echter nog wel groeien in de corporate Merger & Acquisition praktijk. We hadden een keuze. Ofwel kiezen voor een natuurlijke groei, ofwel aansluiting zoeken met een bestaande praktijk”, zo vertelt Jean-Paul Bolhaar.

“We ontmoetten Sabine van Suijdam, notaris corporate M&A in Amsterdam bij Wintertaling. Dat klikte. Al snel kwamen we tot overeenstemming. Inmiddels is alles getekend en is het team van Sabine verhuisd naar de Jozef Israëlskade.”

— Jean-Paul Bolhaar, voorzitter Dagelijkse Bestuur

Internationale deals

Sabine van Suijdam vertelt: “Ik ben 15 jaar verbonden geweest aan Wintertaling, altijd met enorm veel plezier. Voor mij voelde het goed om nu een stap te maken, eigenlijk om meerdere redenen. Als eerste ben ik een echte corporate Merger & Acquisition specialist. Dat betekent dat mijn cliënten bij mij maar beperkt terecht konden voor andere zaken. Ik kan ze nu echt alles aanbieden. Ik merk nu al dat dat zeer wordt gewaardeerd. Ik werk met mijn team (drie kandidaat-notarissen, een oud-notaris en drie notarieel medewerkers) altijd met veel plezier aan mooie, grote en vaak internationale deals. Maar omdat het team toch enigszins beperkt in omvang is, komen ook andere – wat meer algemene zaken op mijn bord.

Door mij aan te sluiten bij Hermans & Schuttevaer garandeer ik voor mijn cliënten en medewerkers continuïteit en kan mij nog meer richten op de uitbreiding in Amsterdam van de corporate Merger & Acquisition praktijk, samen met de specialisten op dat gebied bij Hermans & Schuttevaer. Daarnaast kunnen we natuurlijk nog grotere zaken aan. Daar heb ik enorm veel zin in!”

Aantrekkelijk werkgever

Jean-Paul Bolhaar vertelt verder: “Doordat we zowel in Utrecht als in Amsterdam een vestiging hebben, maakt dat we voor onze mensen een aantrekkelijke werkgever zijn. Beide steden hebben een grote aantrekkingskracht en onze specialisten kunnen – afhankelijk van de deal – thuis, in Utrecht of in Amsterdam werken. Wij werken hard, maar zijn ook altijd op zoek naar de balans. Door te groeien kunnen we nog meer aan en verdelen we de werkdruk. Wij hebben een groot plezier in ons vak en proberen dat ook altijd uit te stralen naar onze cliënten. Dit is dan ook zeker niet de laatste stap die we maken. Onze ambitie is groot!”

Team Corporate Merger & Acquisition

Merger & Acquisition Sabine van Suijdam

Sabine van Suijdam

Notaris
Jelle-van-der-Beek

Jelle van der Beek

Oud-notaris / of counsel
Merger & Acquisition Kristianne-Voorn

Kristianne Voorn

Kandidaat-notaris
Merger & Acquisition Paula-Schouten

Paula Schouten

Kandidaat-notaris
Merger & Acquisition Jasper-Franke

Jasper Franke

Kandidaat-notaris
Bianca-van-de-Stadt

Bianca van de Stadt

Secretaresse
Margot-van-Westerop

Margot van Westerop

Secretaresse
Mirthe-Wolkers

Mirthe Wolkers

Secretaresse