Iris van Gog-Vis

Iris van Gog-Vis

Kandidaat-Notaris
Commercieel Vastgoed

Iris achtergrond

Na afronding van mijn studie in Utrecht ben ik in 2012 begonnen als kandidaat-notaris bij NautaDutilh in Amsterdam. Daar heb ik mij gespecialiseerd in het commercieel vastgoed. In juni 2020 ben ik overgestapt naar Hermans & Schuttevaer Notarissen.

Binnen het commercieel vastgoed hou ik mij bezig met de begeleiding van transacties: van het allereerste begin met de uitonderhandeling van de LOI tot het sluitstuk met het passeren van de leveringsakte. Ik adviseer onder andere op het gebied van sale and lease back, het opzetten van tenders, zorgvastgoed en projectontwikkeling.
Het leuke aan het werken in het vastgoed is dat het tastbaar is. Wanneer ik door Nederland rijd, kom ik langs allerlei projecten waar ik aan mee heb gewerkt. Daarnaast vind ik het contrast interessant tussen de grote contractsvrijheid die partijen hebben tegenover de beperkte mogelijkheden binnen het goederenrecht. Het is dan de uitdaging om met een oplossing te komen die het beste aansluit bij de wens van de cliënt.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Verder tennis ik met veel plezier bij Kampong Tennis in Utrecht en spreek ik graag af met vrienden voor een hapje en een drankje of een spelletje.

Contact

Locatie: Utrecht

Bekijk hier de blogs van Iris