KANDIDAAT-NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT

MEDIOR

Ben jij klantgericht, ervaren in het ondernemingsrecht en heb je oog voor de cliënt en haar belangen? Dan ben jij de kandidaat-notaris die wij zoeken.

Hermans & Schuttevaer is een kantoor – van notarissen, adviseurs en mediators – dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. Met circa 80 mensen vormen we een hecht team, verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. Beide kantoren liggen op een mooie locatie en zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

We werken graag op een informele manier met elkaar samen. De dossiers en thema’s zijn altijd interessant en relevant. We werken hard met de nodige ruimte voor ontspanning. Zo lunchen we elke dag samen. Elk jaar organiseren wij meerdere gezellige kantooruitjes en op vrijdagmiddag sluiten we de week graag af met een borrel.

 

Binnen onze sectie ondernemingsrecht werken we voor mkb ondernemingen, familiebedrijven en grote nationale en internationale bedrijven, maar ook voor start ups en scale ups. Daarnaast verrichten we ook werkzaamheden voor instellingen en bedrijven in de non profit sector (zorg, goede doelen en onderwijs). Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het regelen van herstructureringen, overnames, private equity, herfinancieringen, anonimisering van vermogen en advisering op diverse terreinen van het ondernemingsrecht.

Kortom, wij hebben een diverse praktijk, waarin op hoog niveau op het gebied van ondernemingsrecht wordt geadviseerd en waarin we veel aandacht besteden aan de innovatie van onze producten.

WAT GA JE DOEN?

Als kandidaat-notaris ben je betrokken bij advisering op het gebied van ondernemingsrecht, het begeleiden van ondernemingsrechtelijke trajecten en het opstellen van notariële producten voor de cliënten. Hierbij denk je actief mee met cliënten en hebt daarbij rechtstreeks contact met cliënten, bedrijfsjuristen, advocaten, fiscalisten en andere tussenpersonen. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je eigen team, maar waar nodig ook met andere secties. Een ervaren (kandidaat-)notaris zorgt voor je begeleiding.

JOUW OPLEIDING EN ERVARING

 • Je hebt een afgeronde master notarieel recht;
 • Je bent waarnemingsbevoegd;
 • Je blijft jezelf ontwikkelen door onder meer het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en goed Engels.

JIJ ALS PERSOON

Je bent analytisch sterk, flexibel en klantgericht. Je bent communicatief vaardig, initiatief nemend en je hebt een commerciële hands-on instelling. Een teamplayer als jij willen wij graag in ons midden!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een zelfstandige, afwisselende functie in een kennis-gedreven organisatie;
 • Een dynamische omgeving met ruimte en waardering voor eigen initiatief;
 • Veel aandacht voor persoonlijke groei en talentontwikkeling;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en de mogelijkheid voor een aanvullend pensioen;
 • Een bonusregeling op basis van resultaten van de onderneming;
 • De vacature is voor 40 uur per week, 32 of 36 uur is bespreekbaar;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur (fulltime);
 • 5 vakantiedagen zijn gemakkelijk bij te kopen.

SOLLICITEREN?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast over deze baan? Klik dan op de “Solliciteer”-knop en kom bij ons solliciteren. We leren jou graag kennen.

NB: Na een eerste gesprek voeren we een referentiecheck uit. Het kunnen overleggen van een VOG gedurende de proeftijd is voorwaarde voor een contract