VACATURE KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED

JUNIOR | AMSTERDAM

Ben jij klaar met je master notarieel recht en heb je zin om bij ons kantoor als kandidaat-notaris aan het werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze sectie vastgoed hebben wij een vacature voor een startende kandidaat-notaris.

Hermans & Schuttevaer is een kantoor – van notarissen, adviseurs en mediators – dat graag voorop loopt en innovaties omarmt. Met circa 80 mensen vormen we een hecht team, verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. Beide kantoren liggen op een mooie locatie en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

We werken graag op een informele manier met elkaar samen. De dossiers en thema’s zijn altijd interessant en relevant. We werken hard met de nodige ruimte voor ontspanning. Zo lunchen we elke dag samen. Elk jaar organiseren wij meerdere gezellige kantooruitjes en op vrijdagmiddag sluiten we de week graag af met een borrel.

Binnen onze vastgoedpraktijk hebben we veel expertise op het gebied van projectontwikkeling en de particuliere en commerciële transactiepraktijk. Wij hebben een grote adviespraktijk waarin op hoog niveau wordt geadviseerd op het gebied van commercieel vastgoed.

WAT GA JE DOEN?

Je bent nauw betrokken bij diverse transacties en je denkt actief mee met onze cliënten. Om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen, werk je nauw samen met collega’s binnen je eigen team en waar nodig ook met andere secties. Je biedt cliënten snelle, creatieve en pragmatische oplossingen waarbij alle aspecten van de transactie worden geanalyseerd en meegenomen. Een ervaren notaris zorgt voor je begeleiding.

JE OPLEIDING EN ERVARING

 • Je hebt een afgeronde master notarieel recht;
 • Je blijft jezelf ontwikkelen door het volgen van de beroepsopleiding of je haalt jaarlijks je PE-punten met cursussen en opleidingen;
 • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en goed Engels.

JIJ ALS PERSOON

Bent flexibel en klantgericht. Je bent communicatief vaardig, initiatief nemend en je hebt een commerciële hands-on instelling. Een teamplayer als jij willen wij graag in ons midden!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • 40 uur per week, 32 t/m 36 uur is bespreekbaar.
 • Een afwisselende functie in een kennis-gedreven organisatie;
 • Een dynamische omgeving met ruimte en waardering voor eigen initiatief;
 • Veel aandacht voor persoonlijke groei en talentontwikkeling;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en de mogelijkheid voor een aanvullend pensioen;
 • Een bonusregeling op basis van resultaten van de onderneming;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur (fulltime);
 • 5 vakantiedagen zijn gemakkelijk bij te kopen.

SOLLICITEREN?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast over deze baan? Klik dan op de “Solliciteer”-knop en kom bij ons solliciteren. We leren jou graag kennen.

NB: Na een eerste gesprek voeren we een referentiecheck uit. Het kunnen overleggen van een VOG gedurende de proeftijd is voorwaarde voor een contract.