PARALEGAL NIEUWBOUW TEAM

UTRECHT

Ben jij paralegal of heb je al een aantal jaar ervaring als juridisch ondersteuner en ben je klaar voor de volgende stap? Vind jij het leuk om bezig te zijn met commercieel vastgoed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze vastgoedpraktijk hebben we een vacature voor een paralegal in het nieuwbouw team.

Binnen onze vastgoedpraktijk hebben we veel expertise op het gebied van projectontwikkeling en de particuliere en commerciële transactiepraktijk. Wij hebben een grote adviespraktijk waarin op hoog niveau wordt geadviseerd op het gebied van commercieel vastgoed.

Ons team kent een mix aan werkervaring, zowel starters, mediors en meer ervaren collega’s. Kortom, onze praktijk is breed en divers, waarin we hoogwaardig advies combineren met innovatie.

Bij Hermans & Schuttevaer zijn we trots op ons kantoor, waar we met elkaar samenwerken in een omgeving die innovatie omarmt en waar we werken aan een diversiteit van (complexe) zaken. Ons hechte team van ongeveer 80 mensen is verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. Beide gelegen op prachtige locaties en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze werkomgeving kenmerkt zich door een informele samenwerking, waarbij we met plezier werken aan uitdagende en complexe dossiers en thema’s. We vinden een goede balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk en daar investeren we graag in. Zo lunchen we dagelijks samen en sluiten we de week vaak af met een drankje (geen must, wel heel gezellig). Daarnaast organiseren we regelmatig leuke kantooruitjes om onze onderlinge verbinding te versterken.

WAT GA JE DOEN?

 • Als paralegal ga je meewerken in het team van notarissen en kandidaat-notarissen van de sectie commercieel vastgoed;
 • Je denkt mee en draagt zorg voor de zelfstandige afhandeling van dossiers. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van akten van levering, hypotheekakten en nota’s van afrekening;
 • Ook voer je (op termijn) zelfstandig besprekingen met cliënten en tussenpersonen en handel je diverse juridische vraagstukken per e-mail af.

JOUW OPLEIDING EN ERVARING

 • Minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in de juridische branche.
 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding.

JIJ ALS PERSOON

Wij willen onze cliënten goed van dienst zijn, wat betekent dat wij een optimale mix aan kennis en kunde in huis nodig hebben om dit te verwezenlijken. Jouw toevoeging aan ons team levert naast uitbreiding ook een bijdrage aan de ontwikkeling en groei van Hermans & Schuttevaer Notarissen.

Samenwerking is de kern van ons succes. Effectief communiceren, jouw ideeën delen en gezamenlijk werken aan de beste oplossingen kun je goed.

Wij zoeken een collega met het vermogen snel en accuraat de relevante feiten te analyseren, de juridische context goed te begrijpen zodat je heldere en doeltreffende oplossingen kunt voorleggen aan de cliënt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een parttime of fulltime (40 uur) baan, in principe vanuit ons kantoor in Utrecht
 • Leuke en kwalitatief hoogstaande (soms complexe) zaken
 • Een zelfstandige, afwisselende functie in een kennis-gedreven organisatie
 • Een dynamische omgeving met ruimte en waardering voor eigen initiatief
 • Veel aandacht voor persoonlijke groei en talentontwikkeling
 • De mogelijkheid om flexibel te werken
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid voor een aanvullend pensioen
 • Een bonusregeling op basis van resultaten van de onderneming
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur (fulltime) + 1 dag vrij op Goede Vrijdag
 • Mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen

SOLLICITEREN?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast over deze baan? Klik dan op de ‘solliciteer’-knop.

Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie of een persoonlijke indruk opdoen van ons kantoor? Bel dan met Veronique Voorhorst-Boeren (Notaris) 06-31 90 21 76 of Guido Stuyt (kandidaat-notaris) 06-82 58 52 41 om een koffie/thee afspraak te plannen.

Vragen over de procedure? Neem contact op met Nicolette Holweg, HR medewerker. nholweg@herschut.nl of 06-26601476.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!